Reminder: Vacancies in the board of PNN (Dutch Only)

PNN

Het PNN is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi in Nederland. We vertegenwoordigen promovendi op nationaal niveau en zijn daarmee een gesprekspartner voor o.a. het ministerie van OCW, de KNAW, Science in Transition en Academic Transfer. We organiseren jaarlijks een National PhD Day, zijn actief in de VAWO (de vakbond voor de wetenschap) en Eurodoc (Europese PhD-overleg) en op onze ALV’s overleggen promovendi van alle Nederlandse universiteiten en UMC’s met elkaar.

Omdat een aantal van de huidige bestuursleden het PNN in september gaan verlaten, zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. Er komen verschillende portefeuilles vrij: Secretaris, Penningmeester, Communicatie en Loopbaan. Ook een combinatie tussen de verschillende portefeuilles is mogelijk, daarin zijn we flexibel. Eigen initiatief en ruimte voor het ontplooien van activiteiten, binnen of buiten je eigen portefeuille, is ook volop aanwezig. Naar wie zijn we op zoek?

– Je promoveert, zowel werknemers- als buitenpromovendi vanuit alle vakgebieden zijn welkom.
– Je bent enthousiast over het PNN en wilt graag (extra) bestuurservaring opdoen.
– Je bent bereid ten minste 1 jaar gemiddeld 4 uur per week (vrijwillig) in het PNN te steken. Als je drukke onderzoeks- of onderwijsperiodes hebt, kan van deze 4 uur in overleg worden afgeweken: je proefschrift gaat voor.
– Je vindt het leuk mee te denken over en je in te zetten voor kwesties als het bursalenexperiment, de positie van PhDs op de arbeidsmarkt en de kwaliteit van het Nederlandse promotietraject.

Vragen of mogelijk interesse? Aarzel dan niet ons te benaderen! Dit kan door Charlotte de Roon
(charlotte.deroon@hetpnn.nl) of Nadine van Engen (nadine.vanengen@hetpnn.nl) te mailen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.