PNN zoekt bestuurslid: vacature secretaris (Dutch only)

Van de PNN website:

Na ruim anderhalf jaar neemt onze huidige secretaris in juni (bij de ALV) afscheid van het PNN. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris.

Het PNN is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi in Nederland. De drie belangrijkste doelen van het PNN zijn (1) het informeren en het adviseren van de overheid en maatschappelijke organisaties op het gebied van promovendi en de kwaliteit van de promotietrajecten, (2) het vergroten van de effectiviteit van onze leden (de lokale promovendi-organisaties) door het faciliteren en ondersteunen van hun activiteiten, en (3) het bevorderen van de loopbaanperspectieven van promovendi in Nederland.

Meer informatie: http://www.hetpnn.nl/pnn-zoekt-bestuurslid-vacature-secretaris-3/

Leave a Reply

Your email address will not be published.